Leden

De dorpsraad bestaat op het moment uit 5 leden. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste dorpsgenoten die zich in willen zetten voor het dorp. Interesse? Mail ons op info@dorpsraadkockengen.nl.

Dick van Egmond, Voorzitter

In 2018 verhuisden mijn vriendin en ik naar Kockengen en al snel hebben we onze draai gevonden in het dorp. Later dat jaar werd onze eerste zoon Fosse geboren en in 2020 onze tweede zoon Maas (in Kockengen!). We genieten van de rust, de natuur en de mensen van het dorp. Werkzaam voor bol.com in de IT. Na een jaar zitting als lid mag ik nu de rol van voorzitter op me nemen. In de dorpsraad hoop ik een bijdrage te kunnen leveren ons dorpje mooi te houden en mooier te maken.

Monique van der Putten

In de Peel geboren, heb ik na flinke omtrekkende bewegingen vanwege studie en werk uiteindelijk in 1999 mijn plek gevonden in Kockengen. Wij wonen met veel plezier in het hart van het oude dorp, nog altijd “naast de bakker”. Onze drie dochters zijn inmiddels uitgevlogen naar Utrecht, en mijn loopbaan (in het onderwijs) heb ik in 2019 afgerond. Meer tijd betekent dat ik weer meer energie kan steken in nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld de Dorpsraad. Ik hoop bij te dragen aan een betere samenwerking met de gemeente Stichtse Vecht waardoor de belangen van Kockengen goed in beeld komen en blijven tijdens de gemeentelijke besluitvorming.

Martine Punt

In de zomer van 2019 ben ik in Kockengen geland aan de Voorstraat. Het dorp is voor mij een fijne thuis- en werkplek geworden.

Met mijn inzet voor de Dorpsraad wil ik graag dat de lijnen tussen het dorp en de gemeente kort en ( bij de gemeente) in het zicht blijven. 

Willem Boele

Foto door Jan van der Wolf

In de buurtschap Portengen ter wereld gekomen op 18 augustus 1947. In 1974 getrouwd en inwoner geworden van het oude dorp op de Voorstraat. Nog maar amper aldaar gevestigd werd ik gevraagd om bestuurslid te worden van de Oranjevereniging en van de Voetbalvereniging. Van de Oranjevereniging ben ik dat nog steeds , nu anno 2020 in 3 functies :secretaris ,voorzitter en penningmeester. Ook bij de voetbalclub heb ik vele jaren diverse functies vervuld totdat ik op 55 jarige leeftijd (in 2002) stopte met voetballen.

Voorts ben ik al sinds 1975 de vaste gemotoriseerde dorpsomroeper met een vergunning voor het leven. Ook richtte ik in 2002 de lokale omroep Radio Polderland op welk station op 1 januari 2011 opging in RTV Stichtse vecht na de gemeentelijke herindeling. Daar ben ik nog steeds actief als TV en radiopresentator op de zaterdagavond van het programma : “De geheime zender“.

Sinds oktober 2019 maak ik deel uit van het dorpscomité.
In het bedrijfsleven heb ik tot aan mijn vervroegde pensionering (2005) ruim 35 jaar gewerkt bij ABN Amro Amsterdam in tal van functies. Voor ons mooie dorp Kockengen wil ik mij inzetten waar dat nodig is.

Richard Oostveen, Penningmeester

Richard zit al vele jaren in de dorpsraad en woont met veel plezier in Gieltjesdorp.